Over Mij

Wie heb ik straks tegenover me? Ik kan me zo voorstellen dat je daar graag een antwoord op wilt hebben.

Ik ben Letty Nuijten. Voordat ik mijn Coachpraktijk Leven & Werk Coaching startte heb ik lange tijd gewerkt in de (Jeugd)hulpverlening en GGZ. Elke dag leerde ik van mensen en mijn inzicht zette ik in om hen sterker te maken en een verandering in gang te zetten. Ook heb ik lange tijd gewerkt in de Kinderopvangsector waar ik als manager betrokken was bij de coaching van medewerkers. Hen inspireren en motiveren om zichzelf uit te dagen en te ontwikkelen. Maar vooral ook luisteren naar hen en samen verbeteringen in het team en op de werkvloer realiseren, dat was wat mij inspireerde. Persoonlijke ontwikkeling heb ik hoog in het vaandel staan, voor mezelf en voor de ander.

Ik ben graag dicht bij de mensen, om hen te coachen en hen te laten groeien. De keuze om me te laten opleiden tot Coach-Practitioner aan de Alba Academie, Academie voor Leiderschap & Coaching, was dan ook een logische stap. Tevens ben ik gecertificeerd trainer van DISC persoonlijkheidsprofielen.

In mijn praktijk werk ik volgens de Internationale_Ethische_Code van de  NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) waarbij ik ben aangesloten. Indien geschikt voor jouw coachvraag, maak ik gebruik van de DISC methode welke je inzicht geeft in je gedrag, behoeftes, drijfveren en wijze van communiceren.

Naast mijn coachpraktijk in Bergen op Zoom ben ik tevens medeoprichter en partner bij Buro J!K, een buro voor  teamtraining, persoonlijke ontwikkeling en gezinscoaching. Een buro werkzaam in jeugdsectoren als onderwijs, kinderopvang, jeugdhulpverlening, verenigingsleven ed. Kijk voor meer informatie op www.burojik.nl.